Una mica sobre nosaltres

Som una família que va viure una experiència meravellosa

Adorem el que fem

Estimem als nostres fills i hem decidit que nomes tenim una opció per tractar amb ells, i és desde el respecte i l'amor

Com treballem

Disposem de personal format que acompanya als nostres fills/filles en el seu dia a dia amb una mirada de calma i respecte.

escoleta ceretana
LA NOSTRE EXPERIÈNCIA

De la ciutat a la Cerdanya

Vivíem a Barcelona i a la ciutat hi ha espais meravellosos, però vam començar a sentir que ja no era per nosaltres.

Quan residíem a la ciutat i després de quedar-me embarassada del meu segon fill, vaig sentir la necessitat d'inscriure el meu fill gran a un espai on pogués gaudir del seu temps, portava quasi dos anys amb mi a casa, perquè així ho volíem i ens sentíem còmodes.

Sabíem que no podia ser un lloc qualsevol o clàssic dins dels espais per infants, a casa duem a terme una criança respectuosa amb un acompanyament emocional i som conscients que els espais convencionals no entenen gaire d'això i és una pena.

Buscant espais a Barcelona vam donar amb un dels millors llocs de criança que he conegut. I vam desitjar que el peque pogués gaudir d'aquest temps allà tot el possible i així va ser fins que li va tocar fer el salt a un espai per petits de 3 anys. Va coincidir que vam decidir fer el canvi a la Cerdanya, per guanyar en qualitat de vida i oferir uns altres paisatges als nostres fills, buscàvem un altre ritme de vida al que portàvem.

En arribar aquí vam poder veure que l'oferta educativa era bastant limitada, no hem trobat espais que s'adeqüin al que nosaltres considerem complert en acompanyaments i processos emocionals i maduratius. I per això creem l'Escoleta Ceretana, per poder oferir varietat al territori, perquè les famílies tinguin opcions i puguin escollir dins dels espais que ofereix la Cerdanya.

El fet que nosaltres no hàgem trobat un espai adequat, és totalment subjectiu, i no busquem menys prear cap projecte, simplement no fa per nosaltres.